Akustik i Borås

Borås Akustik AB - Allt inom akustiktak och akustikväggar 

Vi säljer och monterar ljuddämpande innertak samt andra typer av ljuddämpningsmaterial i Borås och runt om i Sjuhärad. Vi jobbar även mot Herrljunga och Vårgårda samt Limmared och Tranemo. Är ni i intresserade eller i behov av en skönare miljö med exempelvis skärmväggar till kontorslandskapet, akustikplattor i taket för ljuddämpning av kontor eller bara ett skönt ljuddämpande undertak till biorummet, eller något annat rum i hemmet för den delen, så tveka inte att kontakta oss. Vi försöker vara både prisvärda, tillmötesgående och professionella i vårt jobb. 

 

Borås Akustik AB har förbättrat dåliga akustiska kontorslokaler, hemmiljöer, industrimiljöer och offentliga miljöer i Borås och runt om i Sjuhärad sedan 1982. Vi kan vår sak!

Leverantörer

Vi är inte bundna av endast en leverantör. Vi beställer och monterar just den typ av ljudabsorbenter som Ni önskar. Vår största leverantör är Ecophon. Men vi använder oss även av GyptoneTräullitKnaufdanoline m fl.

Lager

Vi har ett brett sortiment av undertaksplattor och väggabsorbenter i olika färger och storlekar. Skulle vi sakna just det ni söker beställer vi hem detta med en leveranstid som varierar från 2 till 15 arbetsdagar.

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19