Akustik i Mark

Kinna - Skene - Sätila - Fritsla - Örby - Hyssna - Mark

Borås Akustik AB jobbar över hela Sjuhärad, även i Marks kommun. Är ni i behov av att se över eran akustik så hör med oss, vi säljer och monterar ljuddämpande innertak och olika typer av akustikväggar. Vi är tillgängliga i Kinna, Skene, Örby, Fritsla, Sätila och övriga samhällen runt om i Mark.

Är ni intresserade eller i behov av en skönare miljö med hjälp av exempelvis skärmväggar till kontorslandskapet, akustikplattor i taket för ljuddämpning av kontoret eller bara ett skönt ljuddämpande undertak till biorummet i hemmet, så tveka inte att kontakta oss. Vi på Borås Akustik försöker vara både prisvärda, tillmötesgående och professionella i vårt jobb. 

 

Borås Akustik AB har förbättrat dåliga akustiska kontorslokaler, hemmiljöer, industrimiljöer och offentliga miljöer i Borås och runt om i Sjuhärad sedan 1982. Vi kan vår sak!

Leverantörer

Vi är inte bundna av endast en leverantör. Vi beställer och monterar just den typ av ljudabsorbenter som Ni önskar. Vår största leverantör är Ecophon. Men vi använder oss även av GyptoneTräullitKnaufdanoline m fl.

Lager

Vi har ett brett sortiment av undertaksplattor och väggabsorbenter i olika färger och storlekar. Skulle vi sakna just det ni söker beställer vi hem detta med en leveranstid som varierar från 2 till 15 arbetsdagar.

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19