Akustik i Ulricehamn

Vi säljer och monterar akustiktak och akustikväggar i Ulricehamn

Borås Akustik AB gör jobbet runt hela Sjuhärad, så även i Ulricehamn, Hökerum, Gällstad, Vegby med omnejd.

Vi utgår från Borås men säljer och monterar en hel del olika typer av ljuddämpningsmaterial även i Ulricehamn. Är ni i behov av skärmväggar, akustikplattor i taket för ljuddämpning av kontor eller kontorslandskap eller liknande så kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag. Är det ett skönt ljuddämpande undertak till musik eller biorummet i hemmet ni är ute efter så tveka inte att höra av er till oss om det också. Vi försöker vara både prisvärda, tillmötesgående och professionella i våra åtaganden.

 

Borås Akustik AB har förbättrat dåliga akustiska kontorslokaler, hemmiljöer, industrimiljöer och offentliga miljöer i Borås & Ulricehamn och runt om i Sjuhärad sedan 1982. Vi kan vår sak!

Leverantörer

Vi är inte bundna av endast en leverantör. Vi beställer och monterar just den typ av ljudabsorbenter som Ni önskar. Vår största leverantör är Ecophon. Men vi använder oss även av GyptoneTräullitKnaufdanoline m fl.

Lager

Vi har ett brett sortiment av undertaksplattor och väggabsorbenter i olika färger och storlekar. Skulle vi sakna just det ni söker beställer vi hem detta med en leveranstid som varierar från 2 till 15 arbetsdagar.

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19