Akustiktak Borås

Vårgårda - Herrljunga - Limmared - Tranemo

Köp akustikplattor hos oss för en bra ljuddämpning - Vi monterar!

Taket är oftast den enskilt största ljudreflekterande ytan i kontorsmiljöer eller andra liknande miljöer, därför är köp, montering och installation av akustiktak eller andra ljudabsorberande undertakslösningar förmodligen också det mest effektiva sättet att förbättra just eran arbetsmiljö.

Är du intresserad av att köpa akustiktak så kan vi på Borås Akustik stoltsera med många års erfarenhet av försäljning och montering av akustikplattor & undertak, vilket också gjort att vår erfarenhet pekar mot att just innertaket är en av de absolut viktigaste delarna för akustiken. Ljuddämpningen från undertaken ger en trivsam, lugn och skön arbetsmiljö. Ljudmiljön är viktig för alla, och en arbetsplats med skön, trivsam och lugn känsla ger allt som oftast också ett bättre slutresultat när det kommer till arbetsprestation. Ett köp av akustiktak är något alla tjänar på i slutändan.

Vi säljer och monterar akustiktaken efter era önskemål och behov. Vid intresse av att köpa akustiktak, så tveka inte att ringa oss för mer information om vad vi kan hjälpa just er med. 


Tel: 070-886 18 19


Läs också om belysning till undertak eller köp eller montering av undertak till hemmet.

 

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19