Akustiktak Kinna

Kinna - Skene - Sätila - Fritsla - Örby - Hyssna - Mark

Taket är oftast den enskilt största ljudreflekterande ytan i kontorslokaler eller andra liknande miljöer, därför är olika ljudabsorberande undertakslösningar troligtvis också det effektivaste sättet att få ordning på just eran arbetsmiljö.

Borås Akustik AB åtar sig jobb över hela Sjuhärad, även i Marks kommun. Företaget har sålt och monterat innertak sedan 1982 vilket har givit oss både god erfarenhet och ett gott rykte att leva upp till. Vår yrkeserfarenhet pekar mot att just innertaket är en av de absolut viktigaste delarna för en trivsam, lugn och skön arbetsmiljö. Ljudmiljön är viktig för alla, och en arbetsplats med trivsam miljö utan eko och surrande ljud som undertak oftast rättar till, ger också ett bättre slutresultat när det kommer till arbetsprestationer. Akustiktak är en investering man normalt blir väldigt nöjd över att man gjort, och vi på Borås Akustik ser till så att även vår nästa kund känner välbehag över sin investering.

Vi säljer och monterar akustiktaken efter era önskemål och behov. Tveka inte att ringa oss för mer information om vad vi kan hjälpa just er med. 

Tel: 070-886 18 19


Läs också om belysning till undertak eller undertak till hemmet.

 

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19