Akustiktak Ulricehamn

Vi säljer och monterar undertak i Ulricehamn


Borås Akustik AB jobbar i hela Ulricehamnsregionen. Hökerum, Gällstad, Vegby med omnejd.

Taket är ofta den stora boven när det gäller akustikproblem. Även om olika typer av väggabsorbenter gör stor nytta så är det oftast taket som är den enskilt största ljudreflekterande ytan. Idag finns en mängd olika typer av ljudabsorberande undertak som hjälper till att förbättra akustiken och ljudnivån. Det finns en självklar förklaring till att de flesta kontorsmiljöer eller liknande miljöer som renoveras idag har olika undertakskonstruktioner, förklaringen stavas kort och gott, Akustik.

Med rätt undertak ger du dina arbetskollegor de rätta förutsättningarna, en bra arbetsmiljö ger oftast ett gott arbete tillbaks. Att investera i ett akustiktak är således välinvesterade pengar.

Borås Akustik AB har sålt och monterat olika typer av undertak sedan 1982. Vi har både kunskap, rätt leverantörer och ett gott rykte att leva upp till som gör att du som anlitar oss kan känna er trygga i att ni får ett professionellt jobb utfört. Vi säljer och monterar akustiktak efter era önskemål och behov. Tveka inte att ringa oss för mer information om vad vi kan hjälpa just er med. 


Tel: 070-886 18 19


 

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19