Akustikväggar Borås

Vårgårda - Borgstena - Limmared - Tranemo

Låt en fondvägg ta hand om akustiken i din kontorslokal - Köp din fondvägg hos oss, vi säljer och monterar akustikfondväggar.

Vi har många duktiga leverantörer som tex Ecophon, GyptoneTräullitKnaufdanoline m.fl som erbjuder många intressanta lösningar för dina ljudproblem. Varför inte köpa en ljuddämpande fondvägg i just din favoritfärg exempelvis? Med dagens akustikfondväggar får du en kraftigt förbättrad ljudmiljö samtidigt som våra leverantörer erbjuder dessa i en mängd olika färger. 

Fondväggarna från exempelvis Ecophon har en tjocklek på ca 4 cm och en ljudabsorberande förmåga av absolut högsta klass, vilket ger dig rätt förutsättningar för att du ska få en så trivsam och skön akustikmiljö som möjligt i dina lokaler. 

Att köpa akustikvägg eller akustikfondvägg hos oss innebär att vi levererar dessa måttanpassade där montering av akustikväggar ingår. Vi monterar och installerar i och runt Borås. Även Vårgårda, Borgstena, Limmared, Tranemo med omnejd. Vid montering av akustikväggar så anpassar vi allt för just din miljö, din inredning och din önskade grad av ljudisolering och bullerreduktion. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vilken typ av akustikvägg vi kan rekommendera för just dig!

Tel: 070-886 18 19

 

Intresserad av köpa annat än akustikväggar eller fondväggar? Läs gärna mer om tex ett köp av skärmvägg här.

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19