Akustikväggar Kinna

Kinna - Skene - Sätila - Fritsla - Örby - Hyssna - Mark

Vi har många duktiga leverantörer, vår största är Ecophon, men vi använder såklart fler. Andra leverantörer kan vara exempelvis GyptoneTräullitKnaufdanoline m.fl. Alla våra leverantörer är noga utvalda och erbjuder många intressanta lösningar för ljudproblem och ljudisolering. Att exempelvis välja en ljuddämpande maffig fondvägg i favoritfärgen är idag inget svårt, inte ens om man söker rätt kvalité rent akustikmässigt. Med dagens ljuddämpande fondväggar får man en kraftigt förbättrad ljudmiljö samtidigt som våra leverantörer erbjuder dessa i en mängd olika färger, samt hög kvalité. 

Våra fondväggar från exempelvis Ecophon har en tjocklek på ca 4 cm och ljudabsorberande förmåga av absolut högsta klass, vilket ger rätt förutsättningar för att få en så trivsam och skön akustik-miljö som möjligt. 

Fondväggarna levererar vi måttanpassade där installation ingår i Kinna, Skene, Sätila och övriga samhällen runt om i Marks kommun. Vi monterar och anpassar allt för just din miljö, din inredning och din önskade grad av bullerreduktion.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vilken typ av akustikvägg vi kan rekommendera för just er!

Tel: 070-886 18 19


Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19