Undertak Borås

Vårgårda - Borgstena - Limmared - Tranemo

Köp undertak som passar både kontor & hem - Vi säljer & monterar

Borås Akustik AB har alltid anlitats mestadels av byggföretag, kommuner, landsting eller direkt av företagen för montering av undertak. Kort och gott de som oftast behöver förminska sin ljudnivå och förbättra sin akustik, men självklart jobbar vi även mot dig som privatperson med liknande behov. Borås Akustik AB säljer och monterar över hela Mark & Sjuhärad, både till företag och privatpersoner. Vårgårda, Herrljunga, Borgstena, Limmared, Tranemo med omnejd är inga problem. 

Att köpa och installera ljuddämpande undertak till hemmen för en effektiv ljudisolering är något som blir allt vanligare. Vår stressiga vardag i kombination med allt öppnare planlösningar där ljudvolymen blir tydligare sätter sina motkrav även på akustiken. Installation av undertak är en viktig del för akustiken, och det gäller även i hemmet. Idag erbjuds en mängd olika typer av akustikplattor som är lämpade för ljudisolering eller ljuddämpning, och som passar väl in i hemmet rent estetiskt.

Oavsett om det är öppen planlösning, bullrig tvättmaskin, playstationspelande ungdomar eller bara ett tufft hemmabiorum som behöver åtgärdas så hjälper vi er med både försäljning och montering av ljuddämpande undertak som passar just er miljö. Är du som företag eller privatperson intresserad av att köpa undertak för en effektivt ljuddämpning, så tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi både säljer och monterar undertak. 

Tel: 070-886 18 19

 

För akustiktak till kontorsmiljöer m.m så kan du läsa mer om det här.

Intresserad av att köpa belysning till undertak så har vi det också, vi både säljer och installerar belysning till akustiktaken vi monterar.

 

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19