Undertak Kinna

Kinna - Skene - Sätila - Fritsla - Örby - Hyssna - Mark

Borås Akustik AB har sedan starten 1982 anlitats mestadels av byggföretag, kommuner, landsting eller direkt av företagen som behöver förbättra akustiken.

Idag får Borås Akustik fler och fler uppdrag via privatpersoner, och det beror kanske på flera saker. Att vilja ha bra akustik i musik eller biorummet har varit känt sedan länge, men att vår stressiga vardag som kräver mer lugn och ro när vi väl är hemma från jobbet, i kombination med den moderna öppna planlösningen som har stormat in i våra liv senaste åren har såklart också varit bidragande orsaker till att uppdragen för oss blir fler.

Kombinationen med öppen planlösning, som ju ofta ger problem med akustiken, och stressigare vardag, som ju kräver mer lugn och ro när vi väl är hemma efter en hård arbetsdag - Det ihop med att ROT-avdrag tillkommit samtidigt som våra duktiga leverantörer kan leverera moderna och estetiskt acceptabla undertak även till hemmen, det kan vara naturliga orsaker som gör att undertak i hemmen blir allt vanligare. Oavsett anledning, fler uppdrag får vi. Idag ser vi det som en självklarhet att även kunna hjälpa dig som privatperson med snygga och kvalitativa akustiktak.

Undertak i hemmen blir som sagt allt vanligare, av olika anledningar. Taket är en viktig del för akustiken för såväl biorummet som lugnet på övervåningen, eller vad det nu kan vara för rum i hemmet. En sak som är säker är i alla fall - anledningarna har blivit fler för att investera i undertak även i hemmet.

Oavsett om det är öppen planlösning, bullrig tvättmaskin, playstationspelande ungdomar eller bara ett tufft hemmabiorum som behöver åtgärdas så hjälper vi er med både försäljning och montering av ljuddämpande undertak som passar in i er hemmiljö. Tveka inte att kontakta oss för mer information.   

Tel: 070-886 18 19

För akustiktak till kontorsmiljöer m.m så kan du läsa mer om det här.

Intresserad av våra tjänster?

Tel: 070-886 18 19