Borås Akustik AB - Vi kan akustik!

Effektivt kvalitetsarbete

Allt inom akustiktak och akustikväggar

Vi erbjuder våra tjänster i Alingsås, Bollebygd, Borås, Kinna och Ulricehamn.


Vi säljer och monterar olika typer av ljuddämpningsmaterial.
Är ni i behov av skärmväggar till kontorslandskapet, akustikplattor i taket för ljuddämpning av kontor eller bara ett skönt ljuddämpande undertak till biorummet så tveka inte att kontakta oss. Vi är både prisvärda, tillmötesgående och professionella

Borås Akustik AB har förbättrat dåliga akustiska kontorslokaler, hemmiljöer, industrimiljöer och offentliga miljöer i Borås & Alingsås och runt om i Sjuhärad sedan 1982. Vi kan vår sak!

Leverantörer

Vi är inte bundna av endast en leverantör. Vi beställer och monterar just den typ av ljudabsorbentersom Ni önskar. Vår största leverantör är Ecophon. Men vi använder oss även av Gyptone, Träullit, Knaufdanoline m fl.

Lager

Vi har ett brett sortiment av undertaksplattor och väggabsorbenter i olika färger och storlekar. Skulle vi sakna just det ni söker beställer vi hem detta med en leveranstid som varierar från 2 till 15 arbetsdagar.

1

Akustiktak

Innertaket ger kontoret den skönaste ljuddämpningen

Köper du akustiktak av oss så får du montering av undertaket professionellt utfört, vi har erfarenheten som krävs.
Taket är allt som oftast den enskilt största ljudreflekterande ytan i kontorsmiljöer och liknande miljöer, därför är olika ljudabsorberande undertakslösningar kanske också det mest effektiva för att förbättra arbetsmiljön.

Vi på Borås Akustik har många års erfarenhet av innertak i t.ex kontorslokaler. Vår erfarenhet har visat att innertaket är en av de absolut viktigaste delarna för en trivsam, lugn och skön arbetsmiljö. Ljudmiljön är viktig för alla, och en arbetsplats med skön och lugn känsla ger allt som oftast också ett bättre slutresultat i arbetsprestation. Att köpa akustiktak är något alla tjänar på i slutändan. 

Vi säljer och monterar akustiktak efter era önskemål och behov. Tveka inte att ringa oss för mer information om vad vi kan hjälpa just er med. 

2

Akustikväggar

Låt en fondvägg ta han om akustiken. Hos oss kan du köpa akustikväggar som passar alla miljöer.

Vi har många duktiga leverantörer med många intressanta lösningar på ljudproblem och akustikväggar. Vad sägs om exempelvis en ljuddämpande fondvägg i just din favoritfärg? Med dagens ljuddämpande fondväggar får du en kraftigt förbättrad ljudmiljö och vår största leverantör Ecophon erbjuder dessa i en mängd olika färger. 

Fondväggarna från Ecophon har en tjocklek på ca 4 cm och ljudabsorberande förmåga av högsta klass. vilket ger dig rätt förutsättningar för att du ska få en så trivsam och skön akustikmiljö som möjligt i dina lokaler. 

Köper du Fondvägg eller annan typ av akustikvägg av oss så levererar vi dessa måttanpassade där montering och installation ingår. Vi monterar och anpassar allt för just din miljö, din inredning och din önskade grad av ljudisolering och bullerreduktion. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vilken akustikvägg vi kan rekommendera för just dig!

3

Ljudabsorbenter

Väggabsorbenter kan vara det ni söker

Har ni större rum eller exempelvis kontorslandskap och är i behov av bullerdämpning som effektivt motverkar ekande och surrande ljud för en lugnare och skönare arbetsmiljö så kan t.ex vägghängda ljudabsorbenter vara precis det ni söker.

Marknaden erbjuder en mängd olika färger och alternativ av ljud & väggabsorbenter, samtidigt som vi på Borås Akustik är både prisvärda, lyhörda och tillmötesgående. Tveka inte att ringa oss för mer information om vad det finns för olika alternativ för just er miljö.

4

Skärmväggar

Rätt färg & rätt kvalité på skärmväggen ger er arbetsro

Köp skärmväggar via oss, vi samarbetar med ledande leverantörer.
Vi på Borås Akustik erbjuder moderna och effektiva skärmväggar från ledande varumärken i en mängd olika färger. Vill ni köpa skärmväggar i speciella mått så hjälper vi er även med det. Kontakta oss så berättar vi mer!

5

Undertak

Köp ett undertak som smälter in både på kontor och i hemmet, vi både säljer och erbjuder montering av akustiktaken.

Vi erbjuder undertak till många olika miljöer. Vi arbetar för det mesta mot företagskontor, byggföretag, kommuner och landsting som vanligaste kunder vid köp av undertak, men självklart säljer vi och monterar akustiktak även till privatpersoner.
Undertak i hemmet har för det mesta krävt något speciellt som exempelvis ett biorum eller liknande. Idag finns det dock gott om undertakskonstruktioner som smälter in i de flesta utrymmen även i hemmet. 
Oavsett om du har hög ljudvolym p.g.a skrikiga barn, eller bara håller på att inreda ett biorum, eller helt enkelt har tröttnat på att lyssna på tvättmaskinen när du sitter framför datorn eller teven så har vi kanske det där ljuddämpande undertaket till hemmet som just du önskar. Idag är en behaglig ljudvolym fullt möjligt även om du har ett modernt hem med hårda golv och öppen planlösning. Ring oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa just ditt hem med. 

6

Belysning

Vi säljer och monterar undertaksbelysning

Borås Akustik erbjuder belysning till undertak och väggar från en rad olika märken och leverantörer. Vi hjälper er självklart även med råd och tips angående belysningen till just er installation. Ring oss gärna för ytterligare information.